ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Home - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Κρατήστε το κατάστημα σας ανοιχτό όλο το 24ωρο !

Ένας δικτυακός τόπος αποτελεί τον πρεσβευτή της επωνυμίας σας. Είναι ένας επιπλέον υπάλληλος στην επιχείρηση σας και στις μέρες μας ίσως ο σημαντικότερος. Ένας υπάλληλος που εργάζεται μέρα και νύχτα για εσάς και τους πελάτες σας. Η πρώτη γνωριμία με την εταιρεία σας συμβαίνει όλο και περισσότερο online.

Η κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και η προώθηση τους, είναι η ειδικότητα της Noesis Olon. Σκοπός μας είναι η αύξηση επισκέψεων – πωλήσεων και κατ’ επέκταση των κερδών της επιχείρησης σας με την χρήση του διαδικτύου. Το δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με πάθος για την δουλειά τους και πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες, σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων και την προώθηση αυτών.

Τώρα οι πελάτες σας είναι ένα “κλικ” μακριά !!

Συζητάμε μαζί σας για τις ανάγκες σας, τις προδιαγραφές και την αισθητική προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε, επιλέγοντας το κατάλληλο εικαστικό. Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε προτάσεις  βασισμένες στις απαιτήσεις σας αλλά και στις δικές μας ιδέες.

Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα και παράλληλα παραμένουμε σε επικοινωνία για αλλαγές που θα επιθυμούσατε.

Υποβάλλουμε τη σελίδα σε εξαντλητικά τεστ απόδοσης και χρηστικότητας, σας αναλύουμε τη δομή και τη λειτουργία της, & σας  παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αναβαθμίσεων, καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τις νέες τεχνολογίες και τις αλλαγές που συνεχώς λανσάρει η Google.

Στον κόσμο των υπολογιστών και πολύ περισσότερο των κινητών τηλεφώνων, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας και γι’ αυτό μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι το κλειδί για την παραμονή του επισκέπτη/πελάτη σε αυτή. Οι χρήστες θέλουν να επισκέπτονται σελίδες οι οποίες είναι αισθητικά ελκυστικές και φυσικά και λειτουργικές.

Σε εμάς θα βρείτε τον συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας !

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις νέες τεχνολογίες !

Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε η ιστοσελίδα σας να βρίσκετε όσο το δυνατόν ψηλότερα σε μηχανές αναζήτησης ενώ παράλληλα την συνδέουμε με τα πιο σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα.

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αλλαγών, αναβαθμίσεων καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τις νέες τεχνολογίες.

Οι έμπειροι επαγγελματίες συνεργάτες μας, εργάζονται με μοναδικό στόχο την υποστήριξη της online επιχείρηση σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου, έτσι ώστε το Brand name της εταιρείας σας να ισχυροποιείται όλο και περισσότερο και να εγκαθιδρύεται στο αγοραστικό κοινό.

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα ! Κάντε την καλύτερη πρώτη εντύπωση, επικοινωνήστε μαζί μας !

E-shop φτιαγμένο στα μέτρα σας!

 • null

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

  Συζητάμε μαζί σας για τις ανάγκες σας, τις προδιαγραφές και την αισθητική προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε, επιλέγοντας το κατάλληλο εικαστικό.

 • null

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  Σας παρουσιάζουμε προτάσεις βασισμένες στις απαιτήσεις σας και στις ιδέες μας.

 • null

  ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

  Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, με μέγιστες αποδόσεις.

 • null

  ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  Αφού ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα, την υποβάλλουμε σε εξαντλητικά τεστ απόδοσης και χρηστικότητας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας!

Σας παρέχουμε ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και εκπαιδευτικά webinar. Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές και τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε τα e-shop που σχεδιάζουμε να βρίσκονται όσο το δυνατόν ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης, χτίζοντας κατάλληλο και αξιόπιστο SEO για εσάς αποκλειστικά.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αναβαθμίσεων, καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τις νέες τεχνολογίες και τις αλλαγές που συνεχώς λανσάρει η Google.