ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Home - , - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα της Noesis Olon, καθώς και η προώθηση της ιστοσελίδας σας με σκοπό την αύξηση επισκέψεων, πωλήσεων και κατ’ επέκταση των κερδών της επιχείρησης σας με την χρήση του διαδικτύου. Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από νέους ανθρώπους με πάθος για την δουλεία τους και πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες, για την κατασκευή site και την προώθηση αυτών.

Η ομάδα μας  είναι  σε  θέση  να  προτείνει  και  να  υλοποιήσει  λύσεις για την επιχείρησή σας και να μετατραπεί σε πολύτιμο συνεργάτη σας, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και την προώθηση της ιστοσελίδας σας φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, καθώς στεκόμαστε αντάξιοι σύμβουλοι στο πλευρό  σας.

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, καθώς σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για να έχετε μια επιτυχημένη και δημοφιλή ιστοσελίδα, ένα πραγματικό εργαλείο.

Δίνουμε μεγάλο μέρος στο αισθητικό μέρος και στις λεπτομέρειες, καθώς ο προσεγμένος σχεδιασμός θα βοηθήσει τον επισκέπτη να ξεχωρίσει και να θυμάται την δική σας ιστοσελίδα από τις υπόλοιπες.

Φροντίζουμε ώστε να υπάρχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στις κατηγορίες, καθώς και ευδιάκριτη προβολή των υπηρεσιών ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα ότι τον ενδιαφέρει.

Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε η ιστοσελίδα σας να βρίσκετε όσο το δυνατόν ψηλότερα σε μηχανές αναζήτησης ενώ παράλληλα τα συνδέουμε με τα πιο σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα.

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε θέματα αλλαγών, αναβαθμίσεων καθώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή με τις νέες τεχνολογίες (responsive).

Πλέον το internet είναι στη ζωή μας σε καθημερινή βάση (ο συνολικός αριθμός των χρηστών ιντερνέτ στην χώρα μας είναι 7.525.926). Σήμερα δεν νοείται εταιρεία χωρίς να διαθέτει ιστοσελίδα και δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Με την μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο του Internet του web design και του marketing οι σελίδες που δημιουργούμε είναι το πιο σπουδαίο εργαλείο της επιχείρησης σας.

Πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, η ομάδα μας (developers, designers, marketing) ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σας και σας προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις αποκλειστικά για εσάς.

Πώς θα βρω νέους πελάτες από το διαδίκτυο

Τα βήματα για μια καλή διαδικτυακή παρουσία με άμεση αύξηση των πωλήσεων:

1. Κατασκευή εταιρικής Ιστοσελίδας για την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής σας.

Πλέον επιβάλλεται μια επιχείρηση να έχει εταιρική ιστοσελίδα, αν θέλει να έχει προοπτικές ύπαρξης.

2. Ανακατασκευή ιστοσελίδας αν έχετε μια παλιά που την φτιάξατε πρόχειρα πριν κάποια χρόνια.

Μια ιστοσελίδα 4-5 ετών σε κακή κατάσταση μπορεί να κάνει κακό στην επιχείρησή σας. Βελτιώστε την οπωσδήποτε και μην χάνετε χρόνο!

3. Προώθηση και διαφήμιση Ιστοσελίδας

Θα φτιάχνατε ποτέ το κατάστημά σας σε μια έρημο ή στην κορυφή ενός βουνού; Μάλλον όχι. Το ίδιο συμβαίνει και στο διαδίκτυο. Φτιάχνουμε μια ιστοσελίδα για να την βλέπει κόσμος και να έρχονται πελάτες, όχι για να την βλέπουμε μόνο εμείς και 5-6 φίλοι. Το διαδίκτυο προσφέρει απίστευτες δυνατότητες διαφήμισης και μάλιστα πολύ οικονομικά σε σχέση με τα άλλα μέσα.

4. Google!

Καλώς ή κακώς, όποια επιχείρηση δεν είναι ανταγωνιστική στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, είναι σαν να μην υπάρχει. Η Google δίνει την δυνατότητα να στοχεύσουμε σωστά στην αναζήτηση του κοινού για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Αποτελεί ίσως την καλύτερη διαφήμιση.

5. Social media και Face book marketing

Με σχεδόν 5.000.000 χρήστες στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προωθητική δύναμη του face book! Προσέξτε όμως! Δεν φτιάχνουμε απλά μια σελίδα ή ένα προφίλ στο face book και αυτό ήταν, κατακτήσαμε τον κόσμο; Όχι βέβαια!

Υπάρχουν πάρα πολλές τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στο face book, που πραγματικά μπορούν να κάνουν θαύματα! Από σωστές δημοσιεύσεις στην επαγγελματική σας σελίδα (φτιαγμένη από ειδικό), μέχρι την διαφήμιση στο face book για αύξηση της απήχησης και άμεσων πωλήσεων. Υπολογίζεται ότι περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός των χρηστών του διαδικτύου -γύρω στα 3 δισεκατομμύρια- είναι πλέον χρήστες του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου.

6. Διαφήμιση σε Sites με στοχευόμενο κοινό!

Ίσως αποτελεί την καλύτερη λύση, αν έχετε συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αν έχετε πχ. Κρητικό νυχτερινό κέντρο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαφημιστείτε σε ιστοσελίδα με Κρητικούς αναγνώστες !

Πληροφορίες

  • Date:June 23, 2019
  • Tags:Brand,business,company

Share