ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ e-shop

Home - , - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ e-shop

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ e-shop

Γιατί e-shop ?

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας από τους πιο ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς του Διαδικτύου, με εκατομμύρια προϊόντα να γίνονται καθημερινά αντικείμενο αγοραπωλησίας. Μάλιστα, πάνω από το 50% των διαδικτυακών καταναλωτών σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούν πλέον τις αγορές τους online και αυτό γιατί πετυχαίνουν καλύτερες προσφορές από ότι στα φυσικά καταστήματα, ενώ μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα ανάμεσα από πολλά καταστήματα ταυτόχρονα…μέσα από site ηλεκτρονικών αγοραπωλησιών.

Προσθέτοντας και την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των χρηστών smartphone και tablet, οι οποίοι έχουν πρόσβαση πλέον στο διαδίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι online αγορές, σύμφωνα με έρευνες, γίνονται όλο και περισσότερες σε καθημερινή βάση.

Άρα το διαδίκτυο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο, μέσω μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας πώλησης, προσθέτοντας έτσι μια νέα διάσταση στην επιχείρησή σας. 

Τα πλεονεκτήματα πωλήσεων των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου και μάλιστα το να βάλετε την επιχείρησή σας κάτω από μια ηλεκτρονική «ομπρέλα» με πολλά καταστήματα, είναι πολλά. Για παράδειγμα κερδίζετε πελάτες. Αυτό είναι το ζητούμενο. 

Νέοι πελάτες που δε γνωρίζουν καν την ύπαρξή σας μπορεί να συναντήσουν το κατάστημά σας κατά την αναζήτησή τους για προϊόντα στο Internet και  τα social media, έτσι όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο φυσικό κατάστημά σας, μπορούν να παραγγείλουν απευθείας πανελλαδικά, αλλά και παγκόσμια. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, οι on line αγορές είναι αυξημένες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώρες που τα καταστήματα είναι κλειστά.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει το internet και ανοίξτε την αγορά σας !

Η παράδοση ενός αξιόπιστου, λειτουργικού και γρήγορου eshop, είναι μόνο το πρώτο βήμα που κάνετε μαζί μας. Θα είμαστε διαρκώς κοντά σας, παρέχοντας υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και συμβουλεύοντας σας σχετικά με τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρονται, για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο internet.

Για ότι σας προβληματίζει επικοινωνήστε μαζί μας, και θα βρούμε την κατάλληλη λύση για τη δική σας επιχείρηση !

Πληροφορίες

  • Date:May 14, 2019
  • Tags:eshop,webpage,social,

Share