GOOGLE MY BUSINESS

Home - , - GOOGLE MY BUSINESS

GOOGLE MY BUSINESS

Google My Business

Οι ειδικοί του Noesis Olon αναλαμβάνουν το Google My Business προφίλ σου! Με το Google My Business εξασφαλίζεις πιστοποιημένη παρουσία στους χάρτες για να δεις την επιχείρηση σου στο Google maps!

Τι περιλαμβάνει αυτό ?

1. Στοιχεία επικοινωνίας με πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνο και ακριβή θέση στο χάρτη

2. Περιγραφή, φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας

3. Link προς το website σου

4. Οδηγίες δρομολόγησης προς την επιχείρησή σου

5. Δυνατότητα ανάρτησης posts

6. Κουμπί απευθείας κλήσης προς την επιχείρησή σου (κινητές συσκευές)

7. Αξιολογήσεις από πελάτες

8. Δυνατότητα παρουσίασης όλων των υποκαταστημάτων σου.

Το Google My Business είναι η πλατφόρμα της Google με καταχωρήσεις, κυρίως μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την προβολή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Στην ειδική πλατφόρμα, συμπληρώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης (προϊόν/ υπηρεσία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φωτογραφία, ώρες λειτουργίας κ.τ.λ.) και ακολουθείται η διαδικασία πιστοποίησης της Google My Business καταχώρησης και της θέσης της επιχείρησης στο χάρτη (claim my business listing). Μία Google My Business καταχώρηση μπορεί να έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη.

Η διαδικασία πιστοποίησης θα περιλαμβάνει την παραλαβή ταχυδρομικά μιας κάρτας στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί ως έδρα της επιχείρησης, με έναν κωδικό επαλήθευσης. Μόλις παραληφθεί η κάρτα, θα πρέπει να εισαχθεί ο κωδικός στη Google My Business καταχώρηση.

Πληροφορίες

  • Date:June 24, 2019
  • Tags:Google My Business

Share