ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & Smart Home

Home - , - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & Smart Home

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & Smart Home

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί διαρκώς νέες ανάγκες, που απαιτούν την “έξυπνη διαχείρισή” τους. Άνεση, ασφάλεια, ενεργειακή διαχείριση, συστήματα ελέγχου εισόδου, διαχείριση περιεχομένων multimedia, έλεγχος και επίβλεψη από απόσταση, κ.λπ.

H Noesis Olon, υλοποιεί εγκαταστάσεις με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό πληροφορικής και δικτύων ο οποίος είναι απαραίτητος για την λειτουργία μιας επιχείρησης ή μιας οικίας. Μελετάμε και προσφέρουμε τον σωστό συνδυασμό προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, με κύριο μέλημά μας να αποκτήσετε την απαραίτητη υποδομή και τα απαραίτητα πληροφοριακά συστήματα, μαζί με υψηλής κατάρτισης υπηρεσίες, προκειμένου να λειτουργήσει η επιχείρησής σας με επιτυχία στο τωρινό πλαίσιο αλλά και στο μελλοντικό απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς.

Με τα κατάλληλα συστήματα μπορούμε να ελέγξουμε τον φωτισμό, την θέρμανση, τον κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές, τα ηλεκτρικά ρολά, το πότισμα του κήπου και οτιδήποτε άλλο θελήσετε να αυτοματοποιήσετε.

Οι αυτοματισμοί είναι μία λύση που προσφέρει στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην κατοικία ή το χώρο της επιχείρησης του και ενώ δεν βρίσκεται εκεί, από το κινητό του τηλέφωνο, το internet, το Tablet και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Παρέχουμε καλύτερη ασφάλεια σε εσάς αλλά και για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορείτε να γνωρίζεται ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της κατοικίας ή της επιχείρησης σας τόσο στον τομέα των φωτισμών / ρολών, της θέρμανσης, του συστήματος ασφάλειας, του ποτίσματος της γκαραζόπορτας και πολλών άλλων σημείων μέσα στον χώρο.

Πολλοί πιστεύουν πως το κόστος μελέτης και εγκατάστασης ενδεχομένως να είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες

  • Date:May 14, 2019
  • Tags:smart,home

Share