ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Home - , - ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ο λόγος εγκατάστασης ενός συστήματος καμερών με καταγραφή, απομακρυσμένη ειδοποίηση και χειρισμό, δε θα πρέπει να μπερδεύεται με το σύστημα συναγερμού που μπορεί να προϋπάρχει ή να τοποθετηθεί παράλληλα.

Το σύστημα καμερών (CCTV) εποπτεύειτο χώρο και τον καταγράφει, ενώ το σύστημα συναγερμού τον προστατεύει από ανεπιθύμητες ενέργειες σε βάρος σας. Οι λόγοι που θα θέλατε να τοποθετήσετε ένα σύστημα καταγραφής με κάμερες είναι πολλοί:

1. Θέλετε να προστατέψετε ηλικιωμένα άτομα για τα οποία φοβάστε ότι μπορεί να πέσουν και να μη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ή να πέσουν θύμα απάτης ή κλοπής, και επιθυμείτε παρακολουθείτε στους βασικούς χώρους του σπιτιού τους.

2. Έχετε προσλάβει κάποιο άτομο να σας βοηθάει στο σπίτι με τα παιδιά ή να κάνει κάποιες δουλειές ενώ απουσιάζετε. Κανείς σχεδόν στις μέρες μας δεν είναι υπεράνω εμπιστοσύνης μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

3. Εργάζεστε ή λείπετε συχνά, και θέλετε να παρακολουθείτε τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησης σας, το παρκινγκ ή το κατοικίδιό σας.

4. Διαχειρίζεστε κάποιο κατάστημακαι θέλετε να ελέγχετε τις κινήσεις των πελατών και των υπαλλήλων σας και φυσικά την γενικότερη ασφάλεια του χώρου από μία πιθανή ληστεία και όχι μόνο.

5. Έχετε βρει συχνά σημάδια βανδαλισμού στο παρελθόν από το σπίτι ή το κατάστημα σας και θέλετε να δείτε ποιος τα κάνει.

6. Μπορεί να έχετε τους δικούς σας προσωπικούς λόγους τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα, και έχετε αναμφισβήτητα την εχεμύθειά μας εφόσον ο επαγγελματισμός μας διακρίνει απόλυτα. Στο πλαίσιο αυτό μπορείτε να μας ζητήσετε επίσης την εγκατάσταση κρυφών καμερών.

Για να επιλεχτεί ο κατάλληλος εξοπλισμός και να καλυφτεί σωστά ο χώρος , πρέπει να γίνει απαραίτητα, δωρεάν, τεχνική μελέτη του χώρου, από τεχνικό της εταιρείας μας. Τα συστήματα ασφαλείας που τοποθετούμε καλύπτονται από εγγύηση ομαλής λειτουργίας και φυσικά είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε θελήσετε.

Χρησιμοποιούμε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μπορείτε να χειρίζεστε από το κινητό το tablet ή τον υπολογιστή σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Αναλαμβάνουμε να ρυθμίσουμε τις κινητές συσκευές σας και να σας δείξουμε πως να χειρίζεστε τα πάντα.

Infor

  • Client:Bearsthemes
  • Date:May 14, 2017
  • Tags:photography, agency, creative
  • Project Type:Multipurpose Template

Share