ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-SECURITY SYSTEMS

Home - , - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-SECURITY SYSTEMS

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-SECURITY SYSTEMS

Στη Noesis Olon, διαθέτουμε το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, προσανατολισμένο στον τρόπο ζωής σας. Θα το επιλέξουμε μαζί με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και φυσικά, τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να σας καλύπτει από κάθε άποψη !

Ο πιθανότερος αποτρεπτικός παράγοντας για μια διάρρηξη είναι η εμφανής παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας.

Για να αποφασίσετε ποιο σύστημα ασφαλείας σας ταιριάζει, θα πρέπει να αποφασίσετε αν επιθυμείτε απλώς ένα σύστημα συναγερμού του οποίου η σειρήνα θα ηχήσει ή ένα πλήρες ελεγχόμενο σύστημα συναγερμού που ειδοποιεί εσάς και τις αρχές σε περίπτωση παραβίασης ή ακόμα και ένα σύστημα που περιλαμβάνει καταγραφικό και κάμερες ασφαλείας.

Η βασική αρχιτεκτονική δομή ενός συναγερμού είναι η εξής.

  • Ανιχνευτές κίνησης (ραντάρ): τοποθετούνται σε κάθε δωμάτιο ή σε κεντρικά σημεία του χώρου σας, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται την κάθε κίνηση.
  • Μαγνητικές επαφές (παγίδες): εγκαθίστανται στις πόρτες και στα παράθυρα, ενεργοποιώντας τον συναγερμό όταν παραβιαστούν.
  • Πληκτρολόγιο: βρίσκεται πλησίον της κεντρικής πόρτας και αποτελεί το σημείο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του συναγερμού.
  • Σειρήνες: ενεργοποιούνται άμεσα σε περίπτωση διάρρηξης του χώρου σας.
  • Κεντρική μονάδα: η βασική μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης των σημάτων που στέλνονται από τις περιφερειακές συσκευές του συναγερμού.

Στην παραπάνω δομή μπορούν φυσικά να ενταχθούν και άλλα περιφερειακά συστήματα όπως, αυτοματισμοί ενεργοποίησης γκαραζόπορτας για παράδειγμα, ανιχνευτές διαρροής υγραερίου, ανιχνευτές πυρανίχνευσης, ενώ φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίσουμε την κεντρική μονάδα έτσι ώστε να κάνει ένα σύνολο ενεργειών προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες σας.

Έχουμε την άποψη πως θα πρέπει να ασφαλίσετε το χώρο σας κυρίως περιμετρικά, έτσι ώστε να αποφύγετε την παραβίασή του. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με έναν συνδυασμό πραγμάτων και ενεργειών χωρίς απαραίτητα να καταφύγετε σε ακριβές λύσεις.

Καλέστε μας να δούμε το χώρο σας δωρεάν, και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε σχέση πάντα λειτουργικού αποτελέσματος, ποιότητας αλλά και τιμής.

Πληροφορίες

  • Date:May 14, 2019
  • Tags:Security,Systems

Share