Push Notifications

Home - Push Notifications

Push Notifications

Τα Push Notifications η πιο ισχυρή μορφή μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Ένα νέο είδος τεχνολογίας Web Push Notification για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων και e-shop είναι πλέον διαθέσιμο.

Οι ειδοποιήσεις push είναι μακράν η πιο ισχυρή μορφή μάρκετινγκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Χρησιμοποιείται από όλα τα είδη ηλεκτρονικών εταιρειών όπως η Walmart, η ASUS, η Debenhams, η Ladbrokes κ.α.

Σύμφωνα με μελέτες, δημιουργούν έως και 3 φορές μεγαλύτερη δέσμευση με την επιχείρηση σας. Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για αυτό:

Οι άνθρωποι έχουν μαζί τους τα smartphones τους όλη την ώρα

Οι ειδοποιήσεις push λαμβάνονται όταν το θέλετε εσείς και όχι όταν το ζητήσει ο χρήστης. Αυτό κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να ελέγξουν τα τηλέφωνά τους όταν λαμβάνουν ένα τέτοιο μήνυμα.

Σας επιτρέπουν να προσεγγίζετε τους πελάτες σας οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, να τους συνδέσετε με την επιχείρηση σας και να τους οδηγήσετε στο σημείο που εσείς θέλετε (προσφορά, ευχές, νέο προϊόν-υπηρεσία κ.α.).

Στείλτε notifications ( ειδοποιήσεις κάθε είδους με κείμενο – εικόνα – url ) στους επισκέπτες της

ιστοσελίδας σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε – ακόμη και όταν το πρόγραμμα περιήγησής τους είναι κλειστό.

Μπορείτε να στείλετε εκατομμύρια μηνύματα με μια ματιά, σε πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και σε πολλαπλές συσκευές (Desktop, Mobile & Tablets).

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και να παραμετροποιήσετε τα μηνύματά σας προς όλους εκείνους που απλά θα δεχτούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τον ιστότοπό σας.

Έχετε την δυνατότητα  να επιλέγετε εσείς την ομάδα των πελατών που θα στείλετε το μήνυμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να στείλετε το σωστό περιεχόμενο στους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή, εύκολα και γρήγορα, ακόμα και με χρονοπρογραμματισμό. Αυτό μπορεί να είναι ένα μήνυμα καλωσορίσματος στους νέους πελάτες σας, έκπτωση για μια δεύτερη αγορά ή μια νέα προσφορά κ.λπ.

Οι ειδοποιήσεις push είναι ένας τρόπος προώθησης που μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τους πελάτες σας, να αυξήσετε την αφοσίωση τους, τις πωλήσεις και να διατηρήσετε την επαφή και την σχέση σας με τους πελάτες σας.

Ως αποτέλεσμα, θα αυξήσετε τα μακροπρόθεσμα έσοδα της εταιρείας σας.

Δεν έχετε κανένα λόγο να μην τους δοκιμάσετε.

Infor

  • Phone:
  • Email:

Social