Σχεδιασμός Εντύπων & Πρωτοτύπων Σχεδίων

Home - Σχεδιασμός Εντύπων & Πρωτοτύπων Σχεδίων

We believe in the power of “What if”

Η εταιρική ταυτότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας επιχείρησης. Είναι η οπτική απεικόνιση της φιλοσοφίας, των στόχων, και των αξιών της επιχείρησης σας.  Δημιουργείται μετά από μελέτη και ακολουθεί την επιχείρηση σας σε κάθε της βήμα. Σας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες και προσδίδει εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηρίστηκα που σας κάνουν μοναδικούς.

Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει το λογότυπο (Logo) και τα χρώματα που σας προσδιορίζουν, το προφίλ της εταιρείας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, τα moto που σας χαρακτηρίζουν, κάρτες, επιστολόχαρτα, έγγραφα, παραστατικά, φυλλάδια, έντυπα, τσάντες, συσκευασία, σφραγίδες και ηλεκτρονικές υπογραφές.

  • Σχεδιασμός Εντύπων...

Με 20ετή εμπειρία στον χώρο του design, σχεδιάζουμε  επαγγελματικές κάρτες, flyer, δίπτυχα, folder, καταλόγους  και όποιο άλλο έντυπο έχει ανάγκη η εταιρία σας με υψηλή αισθητική και εύστοχη προσέγγιση.

Συνδυάζουμε τον πρωτότυπο σχεδιασμό και τις πρωτοποριακές ιδέες με το marketing ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και να επιτυγχάνει τον εμπορικό του στόχο.

  • Σχεδιασμός Διαφημιστικών Καταχωρήσεων...

Που ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά και επηρεάζουν θετικά την εικόνα της εταιρείας σας, προσελκύοντας πελάτες.

Ακούμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε την καλύτερη πρόταση με τα πιο αποδοτικά αποτελέσματα, η οποία ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις.

  • Σχεδιασμός Υπαίθριας Διαφήμισης...

Αφίσες και banner κάθε μεγέθους που μαγνητίζουν και περνούν άμεσα το μήνυμα τους.

  • Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντων...

Η συσκευασία ενός προϊόντος είναι η εικόνα της επιχείρησης σας, ο καθρέφτης σας και ένα μέρος της εταιρικής σας ταυτότητας. Με εξειδίκευση στο branding είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την συσκευασία και την προώθηση των προϊόντων σας.

Σχεδιασμός Ενδυμάτων, Ειδών μόδας, Αξεσουάρ, Λευκών Ειδών, Υφασμάτων & Μεγάλων Επιφανειών

Η 20ετη και πλέον εμπειρία της ομάδας μας έχει δημιουργήσει  συνεργασίες με διεθνή brand names όπως και μεγάλα Brand της εγχώριας αγοράς.

Με συνεχή ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις και μεγάλη πείρα στον σχεδιασμό προϊόντων και υφασμάτων δημιουργούμε σχέδια που λατρεύουν οι πελάτες μας και έχουν μεγάλη εμπορική απήχηση.

Τα σχέδια μας χαρακτηρίζονται από ταλέντο, φαντασία και επιτυχία!

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα της δημιουργίας και παραγωγής των προϊόντων σας. Το product management είναι εξίσου σημαντικό με τον σχεδιασμό. Οργανώνουμε και δίνουμε οδηγίες τόσο για την κατασκευή των δειγμάτων όσο και της παραγωγής, είτε βοηθώντας των product manager της εταιρείας σας είτε συνομιλώντας με τους προμηθευτές.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε προμηθευτές σε όλον τον κόσμο ώστε να έχετε το καλύτερο παραγωγικό αποτέλεσμα.